Webáruházunk a biztonságos használat mellett a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat (sütiket) használ. Részletes információt a cookie-ról itt olvashatsz: Adatvédelmi tájékoztató

Termékek Menü

Hagymás velő gombával és salátával

Hagymás - gombás velő friss zöldsalátával

Hozzávalók:

Elkészítés:

A gombát mosd meg és vágd fel kisebb szeletekre. A vöröshagymát pucold meg,m és aprítsd fel. A sertésvelőt mosd meg és hártyázd le. egy serpenyőben kevés kókuszolajon dinszteld meg a hagymát, add hozzá a gombát, sózd, borsozd meg és párold majdnem készre. Ha elfőtte a levét, add hozzá a mosott és lehártyázott velőt, és süsd, pirítsd meg. 

 

Tálalás:

A salátát halmozd fel egy egy tányérra, és locsold meg egy kevés Solio hidegen sajtolt tökmag olajjal. halmozz rá a pirított gombás-hagymás velőből, és szórd meg pirospaprikával. Isteni, tartalmas reggeli, vagy vacsora lehet belőle. Jó étvágyat! 

Tartalomhoz tartozó címkék: reggelik