Webáruházunk a biztonságos használat mellett a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat (sütiket) használ. Részletes információt a cookie-ról itt olvashatsz: Adatvédelmi tájékoztató

Termékek Menü
Chili szósz Tüzes mennykő100ml Katt rá a felnagyításhoz

Paraméterek

Mennyiség 100ml
Származási hely Magyarország

Chili szósz Tüzes mennykő100ml

Ár:
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Egységár: 15 Ft/ml

Erős chili szósz, ínyenceknek, megszállottaknak.

Gyártó: Chili Hungária Manufaktúra
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Kistermelői chili szósz.

Thai jellegű szósz sok-sok friss chilivel.
Jól illik sültekhez, húsokhoz, szárnyasokhoz, pizzákra, meleg szendvicsekre, vagy csak a sült krumpli mellé.

200.000-250.000 SHU

Összetevők: Habanero, Yamaciai Red, Jalapeno, koktélparadicsom, só, fűszerek, Na-benzonát
Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, szinezéket, tömegnövelőt!

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Mézes-chilis grillpác ketchuppal, tüzes csirkeszárnyhoz


Hozzávalók:

2-3 evőkanál méz
2 dl csípős ketchup (lehet édes ketchuppal is)
1 teáskanál Sárkánypor, vagy chiliszósz
só, őrölt bors
1kg csirkeszárny


A csirkeszárnyakat mossuk, pucoljuk meg, enyhén sózzuk be. A pác hozzávalóit keverjük össze, jó vastagon kenjük be vele a csirkeszárnyakat, és hagyjuk állni néhány órát. Az a legjobb, ha egy egész éjszakát tudnak pihenni a mézes-csípős pácban. A bepácolt szárnyakat ezután a kerti grillen 6-8 perc alatt süssük szép pirosra. Figyeljünk, hogy a faszén tálca legyen távolabb a rácstól, mivel a méz miatt könnyen megéghetnek a szárnyak. Egy picit mindenképpen odakap, de ez nem baj. Sütés közben a megmaradt páccal, vagy chili szósszal kenegethetjük a húsokat, így garantált lesz a tüzes élmény!

Tálalhatjuk különböző salátákkal, alufóliában sült egész krumplival, kínálhatunk mellé Sárga Vihar chili szószt. Jó étvágyat!

Tipp: figyeljünk, hogy a grillben a faszén mindenhol egyformán izzon, mert így fognak a rács felületén mindenhol egyenletesen sülni a rátett húsok, zöldségek. Rossz idő esetén a konyhai sütőben tepsiben is megsüthetjük a szárnyakat. Lefedve kezdjük a sütést, és a végén kitakarva pirítsunk rá.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: chili, csili, szósz